Kuti kartoni

Kuti kartoni

Çdo shtëpi ka të paktën një kuti kartoni. Ato janë ideale për mbajtjen dhe zhvendosjen e produkteve të ndryshme. Mund të përdoren për të mbajtur produkte kuzhine, lodra apo pajisje të ndryshme dhe ndaj në Megatek i kemi sjellë me përmasa të shumta.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved