Rubineta pishuari

Rubineta pishuari

Nëse keni ndërmend të shtoni në tualetin tuaj të meshkujve urinalë muralë, apo siç quhen ndryshe pishuarë, zgjidhni rubinetat më të cilësorë për to në Megatek! Rubinetat për pishuarë këtu janë projektuar për të ofruar cilësi të lartë në një çmim të mirë. Karakteristikat e dizajnit dhe linjat elegante kombinohen lehtë me pjesën tjetër të tualetit.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved