Kuti Arkive

Kuti Arkive

Ndonjëherë është e nevojshme që të ruajmë për një kohë të gjatë dokumenta të ndryshme në ambientin e punës apo studimit dhe për t'i ruajtur të sigurta na vijnë në ndihmë kutitë e arkivimit. Në Megatek gjeni përmasa të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved