Ngjitës letre

Ngjitës letre

Përdorni mjete efektive për të ngjitur me lehtësi çdo lloj letre, foto, apo karte. Në varësi të përdorimit, në Megatek do gjeni ngjitës letre të lëngshëm, ngjitës të ngurtë në tub dhe shirita ngjitës. Këto mjete janë të domosdoshme për të gjithë ju që realizoni projekte DIY apo aktivitete të tjera krijuese.

Items 1-28 of 58

Faqja
për faqe