Sisteme inkaso

Sisteme inkaso

Sistemet inkaso janë elementë të domosdoshëm për montimin e WC-ve me varje. Duke u fshehur në mur ato mundësojnë një pamje minimaliste të WC-së, pa prekur aspak funksionalitetet e saj. Këtu në Megatek mund të gjeni modelet më cilësore të sistemeve inkaso, të prodhuara me teknologji inovative dhe superiore për tualetin tuaj.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe