Gota shampanje

Gota shampanje

Për ruajtjen e aromës dhe cilësisë së shampanjës, si edhe për të shtuar elegancë në tavolinat tuaja, është e përshtatshme të përdoren gota shampanje të modeleve unike. Në Megatek mund të gjeni modele të ndryshme të gotave të shampanjës, të përshtashme për përdorim profesional dhe jo-profesional, në evente të ndryshme.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved