Gota letre dhe Aksesorë

Gota letre dhe Aksesorë

Për servirjen e kafes apo pijeve të tjera të nxehta, si edhe për servirjen e produkteve të tjera, në bare kafe, pastiçeri apo restorante, mund të përdoren gota letre dhe aksesorë të tjerë për paketimin e ushqimeve, të cilat e bëjnë shërbimin më praktik dhe të shpejtë. Këto produkte cilësore mund t’i gjeni në Megatek, për përdorim familjar apo përdorim nga bizneset.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved