Shishe qelqi

Shishe qelqi

Përzgjidhni shishe qelqi të madhësive të ndryshme nga produktet më cilësore të kuzhinës që Megatek ofron. Shishet e qelqit janë të përbëra prej materiali rezistent dhe higjienik dhe kanë një përdorim të gjerë në biznese apo ambiente familjare.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved