Gota likeri/rakie

Gota likeri/rakie

Pije të ndryshme si rakia dhe likeret me shije të veçanta preferohet të serviren në gota të vogla qelqi, të cilat ruajnë vetitë e alkoolit. Gota rakie apo likeri të formave, përmasave apo modeleve të ndryshme, të përshtatshme për përdorim familjar apo profesional, mund t’i gjeni në Megatek.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved