Kompresor ajri

Kompresor ajri

Mungesa e presionit të ajrit në gomën e autoveturës apo motoçikletës suaj, shpesh herë përkthehet në aksident apo dëmtimin e elementëve mekanik të makinës. Në Megatek mund të gjeni gamën më të plotësuar të kompresorëve të ajrit me modele nga më të ndryshmet, me funksionalitet maksimal për përdorim në autoveturë, kamion dhe motocikletë.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe