Tretës

Tretës

Hollimi i bojërave, pastrimi i sipërfaqeve me njolla apo pastrimi i veglave të lyerjes pasi jane përdorur realizohet lehtësisht me tretësit që gjeni në Megatek. Ato kanë aftësi të veprojnë shpejt dhe janë idealë për marrjen e një rezultati perfekt.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved