Tava dheu

Tava dheu

Një nga elementët më të mira të folklorit tonë shqipëtar janë gatimet në tava dheu. Gatimet tradicionale kaq të shijshme kërkojnë tava të përzgjedhura dheu, të cilat mund ti gjeni në forma dhe përmasa të ndryshme këtu në Megatek!

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved