Gurë natyralë shtrimi

Gurë natyralë shtrimi

Gurë natyralë shtrimi nga vetë emërtimi, janë të përbërë prej guri natyral të përzgjedhur. Ato vijnë në Megatek në forma të ndryshme dhe montohen lehtësisht në beton, kollë apo llaç me çimento. Me një shumëllojshmëri dizajnesh, gurët natyralë mund ti përdorni mjaft mirë për të shtruar dyshemetë në ambiente vilash, në trotuare apo ambiente të tjera të jashtme.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved