Kavanozë ruajtës ushqimesh

Kavanozë ruajtës ushqimesh

Ruajtja dhe mirëmbajtja e ushqimeve të ndryshme si fruta të thata, kafe, mjaltë, sheqer, erëza apo çaj, kërkon pajisjen në Megatek të kuzhinës suaj me kavanozë ruajtës ushqimesh të formave dhe përmasave të ndryshme. Kavanozët ndihmojnë në ruajtjen e cilësisë së produkteve ushqimore dhe në mbajtjen pastër të ambienteve të kuzhinës.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe