Gota whisky

Gota whisky

Për përdorim në bare dhe restorante, apo edhe në ambiente shtëpie nga të apasionuarit e pijeve të ndryshme alkoolike, për servirjen e pijeve të forta si whiskey, është e nevojshme të përdoren gotat e duhura. Megatek ofron një koleksion të veçantë me gota whiskey, të përshtatshme për ruajtjen e aromës dhe cilësisë së pijes.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe