Dekorime polisteroli

Dekorime polisteroli

Për të shkuar më tej sesa thjesht lyerja e mureve me bojë apo vendosja e letrave të murit, ju sugjerojmë dekorimet e polisterolit që kemi sjellë në Megatek. Këtu do të gjeni korniza, rozeta dhe pllaka polisteroli për të shtuar stil në ambientin tuaj dhe për t’i dhënë një pamje më madhështore dhe moderne.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved