Brava/Doreza dhe Aksesorë

Brava/Doreza dhe Aksesorë

Domosdoshmeria dhe nderthurja e linjave moderne apo klasike, është dhe do të mbetet një nga sfidat më të mëdha në arredim. Aksesorët e dyerve , mobiljeve në linja bashkëkohore të prodhuara me materiale rezistente, me mundësi përzgjedhjeje per të arritur përsosshmërinë në kombinim dhe siguri në të njejtën kohë.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved