Scrub trupi

Scrub trupi

Ashtu si të gjithë eksfoliantët, qëllimi i një scrubi është që të heqë qelizat e vdekura të lëkurës dhe të inkurajojë prodhimin e qelizave të reja të shëndetshme. Megatek ju ofron scrub trupi me përbërës organikë dhe me aroma të ndryshme sipas preferencave tuaja.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved