Shirita depilimi (Strisha)

Shirita depilimi (Strisha)

Për të gjithë ju që përdorni dyllin për depilim, e dini që janë të domosdoshëm shiritat (strishat) për realizimin e depilimit. Në Megatek kemi sjellë shirita depilimi të përshtatshëm për pastrimin e qimeve në zona të ndryshme të trupit si dhe mjaft të buta dhe miqësore me lëkurën.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe