Sergjenë xhami

Sergjenë xhami

Sergjenët e xhamit janë një element dekorativ dhe funksional dhe japin një ndjesi pastërtie dhe freskie në ambientet e ndryshme ku përdoren. Në Megatek mund të përzgjidhni sergjenë xhami të përmasave të ndryshme, të përshtatshëm për përdorim në ambiente shtëpie dhe biznese.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe