Stabilizatorë, Inverter dhe UPS

Stabilizatorë, Inverter dhe UPS

Stabilizatorët, Inverterat dhe UPS janë pajisje elektrike me përdorim të gjerë në ambiente shtëpie apo pune. Përdorni modelet e ndryshme të stabilizatorëve në Megatek të cilët mbrojnë pajisjet elektrike nga luhatjet e tensionit; Inverterat të cilët ndryshojnë tensionin e burimit të energjisë; dhe UPS-të të cilat me anë të baterisë që posedojnë mbajnë pajisje të ndryshme në linjë për të patur energji elektrike dhe në raste shkëputje.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved