Letër kuzhine

Letër kuzhine

Letra e kuzhinës është një produkt i cili ka një përdorim universal në kuzhinë. Ju mund të përdorni letër kuzhine për të tharë dhe pastruar frutat apo perimet, për të thithur yndyrën e tepërt nga gatimet e ndryshme apo për të tharë duart. Në koleksionin e aksesorëve të kuzhinës në Megatek mund të gjeni letër kuzhine cilësore dhe higjienike, për të gjitha përdorimet.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved