Farsoleta dhe Letra të lagura

Farsoleta dhe Letra të lagura

Farsoletat dhe letrat e lagura janë nga ato produkte që nuk duhet të mungojnë në çantën e gjithësecilit. Qoftë për duar gjithmonë të pastra, heqje makeup, apo pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme, në Megatek do t'i gjeni të gjitha llojet. Gjithashtu pambukët kozmetikë janë të përshtatshëm për aplikime higjienike dhe dermatologjike.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe