Rakorderi për ujësjellës

Rakorderi për ujësjellës

Rakorderitë janë një pjesë e rëndësishme gjatë instalimeve për sistemet ujësjellës. Megatek ka siguruar një gamë të gjerë, duke filluar nga rakorderitë multistrati, PPR, PE, PP, bronxi dhe rakorderitë PVC. Në varësi të përdorimit në sistemet përkatëse, ju nevojten rakorderitë e përshtatshme për instalime cilësore. Zgjidhni mes materialeve dhe formave të ndryshme duke përfituar nga çmimet më të mira!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved