Erythrozis

Erythrozis

Njerëzit me lëkurë të hollë të fytyrës janë të prirur për skuqje në faqe, hundë dhe ballë. Rozacea, kuperoza dhe eritroza janë sëmundje kronike të lëkurës që prekin edhe meshkujt, edhe femrat. Në produktet e mjekësisë estetike të ofruara këtu në Megatek, ka trajtime të ndryshme në dispozicion për të larguar skuqjen e lëkurës.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved