Astar për jashtë

Astar për jashtë

Përpara se të aplikoni bojën, ju sugjerojmë të përdorni astar. Megatek ju ofron astarë të cilët e përshkojnë suvanë mjaft mirë, e forcojnë atë si dhe garantojnë një ngjitje perfekte midis suvasë dhe bojërave akrilike apo grafiatove. Ato përdoren më shumë në muret e reja përpara aplikimit të bojërave apo grafiatove.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved