Kabëll printeri MR/USB

Kabëll printeri MR/USB

Për lidhjen e pajisjeve si: printera, skaner, hard disk të jashtëm apo të tjerë që kanë një dalje B mashkull, ju nevojitet kabulli MR/USB. Në Megatek do ti gjeni të një cilësie të lartë dhe mjaft të qëndrueshëm, për t'ju mundësuar një performancë maksimale.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved