Hapëse tape shishe

Hapëse tape shishe

Nëse ju duhet të hapni një shishe verë për një rast të caktuar, një hapëse tape shishesh është mjeti i duhur për t’ju ardhur në ndihmë. Këtu në Megatek do të gjeni hapëse shishesh dhe aksesorë të tjerë për verën dhe pijet, të përshtatshme për përdorim profesional dhe familjar.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe