Upa bronzi

Upa bronzi

Upat prej bronxi janë upa specialë të cilët përdoren në projekte të caktuara. Nëse jeni duke punuar në zona ku prezenca e lagështisë është e dukshme, upat e bronxit janë zgjedhja më e mirë! Përmes tyre mund të kapen elementë në betone masive. Zgjidhni upat e bronxit që do të gjeni në Megatek për një jetëgjatësi dhe efikasitet të lartë.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved