Kuti buke

Kuti buke

Kutia për mbajtjen e bukës është një aksesor mjaft i përshtatshëm për organizimin e hapësirave të kuzhinave familjare. Në Megatek mund të gjeni kuti buke në modele dhe materiale të ndryshme, të cilat përshtaten lehtësisht me stilin e kuzhinës suaj.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved