Serume

Serume

Serumet e fytyrës janë më të hollë se një krem hidratues tradicional dhe përmbajnë përqendrime më të larta të përbërësve aktivë, gjë që i bën ata të përshtatshëm për përdorim, nëse doni të shihni përfitime të vërteta nga rutina juaj e kujdesit për lëkurën. Në Megatek mund të zgjidhni serume për kujdesin e lëkurës për çdo lloj lëkure ose problem të lëkurës.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved