Multivitamina

Multivitamina

Multivitaminat janë suplemente që përmbajnë shumë vitamina dhe minerale të ndryshme, ndonjëherë së bashku me përbërës të tjerë. Në Megatek ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë e suplementeve multivitaminale, të disponueshme në shumë forma, përfshirë tabletat, kapsulat, tabletat e përtypshme, pluhurat dhe lëngjet.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved