Pllaka

Pllaka

Që nga projektimi deri në zbatim ka shumë vendime për tu marrë. Një nga vendimet më të rëndësishme është zgjedhja e pllakave ideale, pasi dhoma e gjumit, salloni, kuzhina, banjo, kanë secila vecoritë e veta. Zgjedhjet nuk duhet të jenë vetëm estetike, por edhe praktike, me ngjyrat e veçanta dhe materialet më të mira.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved