Bazë prerëse familjare

Bazë prerëse familjare

Në kuzhinat familjare është e rëndësishme që të përgatiten ushqime të shijshme pa u lodhur dhe pa bërë rrëmujë. Në Megatek mund të gjeni baza prerëse familjare në modele të ndryshme, të cilat lehtësojnë prerjen e përbërësve, duke mbrojtur sipërfaqet nga gërvishtjet dhe duke u përshtatur lehtësisht me hapësirat e kuzhinave tuaja.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe