Garza mjekësore

Garza mjekësore

Përdorimi i fashave është shumë i zakonshëm në industrinë mjekësore. Një fashë apo garzë është një copë pëlhure që përdoret për të lidhur ose mbështjellë një pjesë të dëmtuar ose të sëmurë të trupit. Në Megatek ju mund të zgjidhni nga një larmi e gjerë me garza mjekësore, për qëllime të ndryshme, të cilat janë të lehta, rezistente dhe kanë një nivel të lartë të elasticitetit.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved