Lëkurë atopike

Një nga gjërat më të mira që mund të bëni për ekzemën është të gjeni një krem hidratues të pasuruar me keramide ose vazelinë. Hidratimi është çelësi për përmirësimin e funksionit të barrierës së lëkurës dhe zvogëlimin e simptomave me trajtim të vazhdueshëm. Në Megatek mund të përzgjidhni hidratuesit më të mirë të miratuar nga dermatologët për të luftuar ekzemën dhe lëkurën atropike.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved