Tapete shaggy

Tapete shaggy

Tapetet “Shaggy” mbeten të preferuarit tanë në çdo kohë. Edhe pse gjatë dimrit ato të japin ndjesinë e një ambienti të ngrohtë, gjatë pjesës tjetër të vitit ato mund të përdoren për të sjellë butësi dhe rehati mbi dysheme duke qëndruar si gjithmonë në modë! I gjeni në Megatek me përmasa dhe ngjyra të ndryshme.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe