Tirantë çeliku

Tirantë çeliku

Tirantët e çelikut përdoren për të tendosur kavo të cilat janë kapur me morseta në objekte ose elementë të ndryshëm. Si një aksesor bashkues, ato ofrojnë siguri dhe prakticitet, duke rritur rezistencën e linjave të bashkuara me to. Megatek ju ofron modele të ndryshme si: sy-sy, sy-gremç, gremç-sy, të cilat vijnë në përmasa të ndryshme.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe