Tuba për sistem zjarrfikëse

Tuba për sistem zjarrfikëse

Ndërtuar nga kombinimi i materialeve tekstile dhe fijeve metalike, Megatek ju ofron tuba zjarrfikës mjaft rezistentë. Ato kanë një fleksibilitet të lartë pune për të arritur pozicione me vështirësi të lartë aksesi. Këtu do të gjeni tuba idealë për të përballuar sistemet e furnizimit të ujit me presion dhe të ndërtuar sipas standarteve përkatëse të shoqatës së zjarrfikësëve.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved