Bojëra metali

Bojëra metali

Ndryshkja e metaleve ka qënë gjithmonë një problem pasi ai është një nga shkatërruesit e tij kryesor. Me bojërat e metalit që gjeni në Megatek, ndryshku do ta ketë shumë të vështirë. Trajtoni sipërfaqet metalike me bojërat metalike kundër ndryshkut dhe jepini atyre ngjyrën dhe shkëlqimin që dëshironi.

Items 1-28 of 99

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 99

Faqja
  • Faqja Para
  • You're currently reading page