Qumësht trupi

Qumësht trupi

Qumështi i trupit në vetvete është një krem që absornohet mjaft lehtë nga lëkura. Është perfekt për të gjithë ju që e keni lëkurën shumë të thatë dhe dëshironi ta mbani atë të hidratuar dhe të butë. Megatek ju ofron shumë mundësi zgjedhjeje.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved