Tabela për kantierë

Tabela për kantierë

Kudo ku ka projekte në ndërtim e sipër, është e domosdoshme prania e shenjave paralajmëruese për kantiere dhe një ndër to janë tabelat. Ato vijnë në Megatek në forma të ndryshme, për t'iu ardhur në ndihmë zonave ku zhvillohen punime. Përmes tyre mund të siguroni parandalimin e aksidenteve/incidenteve të ndryshme që mund të ndodhin në ato zona.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved