Fshesa me avull

Fshesa me avull

Fshesat me avull janë një nga teknbologjitë më të mira të pastrimit kur bëhet fjalë për fshesa elektrike. Flë fuqisë së avullit ato shkatrojnë 99% të bakterieve dhe viruseve duke e lënë shtëpinë tuaj jo vetëm të pastër, por edhe të sigurtë! Në Megatek do të mund të gjeni modele dhe marka të ndryshme fshesash me avull që i përshtaten çdo familje dhe shtëpie.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved