Kapakë polipropileni

Kapakë polipropileni

Për një mbyllje perfekte të pusetave, mund të zgjidhni mes përmasave dhe formave të ndryshme të kapakëve prej polipropileni që do të gjeni në Megatek. Të fortë dhe të qëndrueshëm, këto kapakë janë zgjidhja më e mirë me garanci maksimale për jetëgjatësinë dhe cilësinë e tyre.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved