Plasmas me fllucka dhe film

Plasmas me fllucka dhe film

Ju ka ndodhur që gjatë zhvendosjes së produkteve, ato të jenë dëmtuar apo thyer? Kemi menduar që këtë problem ta eleminojmë plotësisht duke sjellë në Megatek plasmasët me flluska. Ato sigurojnë një mbrojtje perfekte për produktet që mund të dëmtohen shpejt.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved