Punto SDS max

Punto SDS max

Puntot SDS max janë zgjedhja ideale për shpim me shpejtësi të lartë. Dizajni i tyre, i optimizuar nga dridhjet, ofron transferimin më të mirë të energjisë si dhe rritje të shpejtësisë. Për të arritur rezultate të sakta në punë, është mirë që në çantën tuaj të gjenden puntot SDS max, të cilat i gjeni në Megatek me përmasa të ndryshme.

Items 1-28 of 37

Faqja
për faqe