Dado çeliku me gominë

Dado çeliku me gominë

Dadot e çelikut me gominë përdoren në një larmi aplikimesh, por kryesisht në ato projekte ku është e specifikuar prezenca e lagështisë dhe e vibrimit të strukturës ku përdoret. Në këto raste gomina ka rolin e mosfiletimit mbrapsht si dhe mundëson që filetimi brenda dados te mos ndryshket. Në Megatek do t'i gjeni me përmasa të ndryshme në varësi të kërkesave tuaja.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved