Çelësa elektrikë

Çelësa elektrikë

Çelësat elektrik përdoren për të komanduar energjinë elektrike duke fikur ose ndezur një pajisje ose ndriçues të montuar në seri me çelësin. Në Megatek ka modele të ndryshme çelësash nga brandet më të njohura dhe cilësore.

Items 1-28 of 120

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 120

Faqja
për faqe