Dollapë plastikë

Dollapë plastikë

Të gjithëve na duhet një dollap plastik! Ai është perfekt për të sistemuar dhe "fshehur" veglat e kopshtit, fshesat apo gjithçka tjetër në ballkonin apo garazhdin tuaj. Struktura unike e dollapëve plastikë që do gjeni në Megatek, është mjaft e qëndrueshme ndaj agjentëve atmosferikë dhe mund të përballojë pesha mjaft të rënda.

26 Items

për faqe