Streha

Streha

Për t'u mbrojtur nga shiu apo nxehtësia e diellit, është e rëndësishme që të vendoset një strehë në pjesën e sipërme të portës, që ndërkohë të mund të kërkoni çelësat apo aksesorë të tjerë në çantën tuaj. Në Megatek do të gjeni streha të modeleve dhe materialeve të ndryshme, të përshtatshme për t'u vendosur në pjesën e sipërme të portave të jashtme.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved